Персонализирани ремаркета за всяко предизвикателство – Предоставяме оптимални решения, които отговарят на всичките ви транспортни нужди. Разгледайте продукти, които установяват нови стандарти в иновациите и качеството. Нашата гама от ремаркета гарантира дълготрайна стойност и съчетава практичност с лесна употреба.

Оптимално решение за всяко изискване – От разнообразни възможности като Profi Liner до специализирани избори като Paper Liner или Coil Liner, ние предлагаме платформени полуремаркета, проектирани за различни сценарии и спецификации. Независимо дали става въпрос за високата вместимост на Mega Liner или специализираните функции за осигуряване на товара при Paper или Coil Liner, KRONE разбира необходимостите на транспортните професионалисти и внимава за всеки практически аспект.

Името ZASLAW е от 1953 г. като известен полски производител на ремаркета и полуремаркета с над 500 000 превозни средства, продадени до днес. Гарантирано ви е, че ще виждате превозни средства на Zaslaw всеки ден на пътя, паркирани във ферми или на строителни площадки и на много други места. ZASLAW произвежда здрави и рентабилни ремаркета, полуремаркета и превозни средства, създадени да задоволят всички нужди на клиентите, които се отличават чрез функционалност и устойчивост. Това, което отличава превозните средства на ZASLAW ценна придобивка, е тяхната мисия да съкращават времето за товарене и да гарантират стабилност на товара по време на транспортиране. Допълнителната им грижа за детайлите е това, което ги прави едни от най-добрите в бранша.

MAX Trailer е производител на ремаркета и полуремаркета, предназначени за специализиран транспорт. MAX Trailer предлага стандартизирани, но висококачествени превозни средства с иновативна концепция за производството на специализирани ремаркета. За да бъдем по-прецизни, стандартизирани компоненти и ултра стандартизиран метод на производство дава възможност за рентабилен и висококачествен продукт. С над 50-годишен опит в производството на ремаркета и полуремаркета, членът на групата Faymonville се възползва от голяма стратегия за ноу-хау и най-добрите производствени инфраструктури. Компанията MAX Trailer е създадена през 2012 г. от Faymonville, водещият производител на ремаркета, тежковозни полуремаркета с ниска товарна платформа и модулни превозни средства, подходящи за всеки транспорт извън конвенционалните стандарти. За да създаде стандартизирани MAX Trailers с изключително качество, групата Faymonville инвестира дългогодишен опит в изграждането на новата марка. Те не оставят нищо на случайността, що се отнася до качеството на продукта.

Legras е доставчик на полуремаркета с подвижни подове, които могат да се използват в следните области: управление на отпадъците и рециклиране, дърводобивна промишленост, селско стопанство, хартиена промишленост и др. Legras Industries е семеен бизнес, основан през 1919 г. от Люсиен Леграс. Компанията има седалище в Epernay, в сърцето на региона Шампан, Франция. Привърженик на качеството, напредъка и иновациите, Legras произвежда превозни средства, съобразени с нуждите на клиентите. Бизнесът на Legras е организиран в две основни сфери на дейност:   Европа: Legras е известен като специалист по полуремаркета с подвижен под (FMA) и свързани логистични решения. Превозните средства, произведени от Legras, са специално проектирани за транспортиране на сухи насипни продукти за много индустрии. Нещо повече, Legras е доставчик на различни компании в следните области: околна среда, хартия и горски продукти, селско стопанство и цимент. Африка: Legras доставя полуремаркета за превоз на сухи насипни и течни продукти. Оборудването на Legras е проектирано да се справи с тежки условия на работа в различни области на дейност, като например: транспорт на минерали, горива, битум, цимент, захарна тръстика, памук или транспорт на твърди отпадъци. Legras Industries е член на Carcoserco.

Абонирайте се за последните новини