СТЕ Трейлърс България като клон на СТЕ Трейлърс Румъния превърнала се номер едно румънска компания, предлагаща и сервизираща надстройки, ремаркета и полуремаркета.

Базираната в град Пловдив, СТЕ Трейлърс България предлага от 2018 г., включваща гама от превозни средства и надстройки, съчетана с висококачествени услуги и солидно ноу-хау на българския пазар.

Загрижени за предоставянето на отлични услуги, СТЕ Трейлърс България доставя не само превозни средства, но и транспортни решения от големи европейски доставчици като:

  • Zaslaw, MAX Trailer и Legras за български компании свързани с транспортиране на стоки, строителни и селскостопански дейности
  • Busigroup за компании, опериращи в комуналния сектор

Ние също така предлагаме широка гама от висококачествени употребявани полуремаркета с постоянен склад в град Пловдив и бърз достъп и доставка от нашия склад Румъния, както и от други европейски партньори.

Тук включваме: бордови, хладилни, изотермични тип бокс полуремаркета, полуремаркета с нисък товарен под и специализирани единици.

В допълнение, СТЕ Трейлърс България може да достави и оригинални резервни части за полуремаркета и ремаркета по задание на клиента. Нашият професионализъм, добра комуникация и ценностна система ни препоръчват като най-доброто решение за вашите транспортни нужди.

Абонирайте се за последните новини