Историята на нашата компания CTE Trailers започва преди повече от двадесет години през 2001 г. в малък офис в Букурещ. Оттогава непрекъснато се развиваме, особено защото винаги сме се фокусирали върху нашата мисия, но също така и върху култивирането на нашето предприемаческо мислене. В момента, в който започнахме да актуализираме нашия инвентар и нашия каталог с продукти и услуги, ние започнахме да се насочваме към други области на бизнеса. Следователно през 2014 г., поради желанието да се възползваме от ноу-хауто ’’know-how’’ на нашите опитни партньори в различни области на транспортната индустрия, CTE Group се появи в резултат на асоциирането с CTE Solution Specialized Machinery. Две години по-късно към нас се присъедини CTE Rent и през 2018 г. положихме основите на CTE Trailers Bulgaria и CTE Solution Hungary. Мотивацията за всички тези действия беше основната ни цел да предложим на клиентите на CTE Trailers пълен пакет услуги.

Със същата мисъл тази година подписахме ексклузивно сътрудничество с HeavyGoods.net. Добре позната платформа в немската транспортна индустрия и използвана от много известни производители, този софтуер е посветен на планирането на превози, особено на тежки и извънгабаритни товари и не само. Платформата се оказва огромна помощ за играчи като Schmidbauer GmbH или KVS Michael Mross e.K. като опростява усилията им за планиране, но също така помага на местните власти като BSR, които го използват за симулиране на стратегиите за шофиране и маршрутите за почистване на превозните средства за събиране на отпадъци в Берлин.

Със старта на това лято клиентите на CTE Trailers от Румъния и България могат да имат пълен достъп до функцията за помощ на платформата за конфигуриране на мисията на необходимото транспортно превозно средство, както и симулация на маршрут. Нещо повече, те могат да персонализират района, като добавят мостове, различни препятствия или зони, които не могат да бъдат пресечени от превозни средства.

Освен това нашите клиенти ще могат да използват следните функции на приложението:

  • HeavyLoad, което може да им помогне с незабавно показване на хидравлични налягания, въздушни налягания, натоварвания на оси и натоварвания на лафетата;
  • HeavySim, предназначен за изчисляване на перфектния маршрут и добри пътища и подобрен с иновативна технология Fraunhofer;
  • HeavyLash, използва се за интерактивно задаване на точки за укрепване и затягане на веригите с мишката;
  • HeavyEngineer, използва се за симулация на маневри за кръгово шофиране, включително изследване на ширината на зоната на кръговото и размерите на отклонение.

С тези инструменти на тяхно разположение, идеално интегрирани в платформата HeavyGoods.net и заедно с разнообразие от оферти за превозни средства и стоки, клиентите на CTE Trailers могат да се насладят на транспортни маршрути, които са добре планирани до последния километър.

CTE Trailers: It is in our power to be by your side anywhere, anytime. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *