Креативността е искра и действията, които предприемаме, за да постигнем целите си, са нашето гориво. Всеки може да измисли идея, но това, което наистина има значение, е да я развиете в контекста на даден продукт. Ето как започнахме да развиваме платформата SELECTrailers.com, започвайки с идея и с необходимостта да отговорим на очакванията на нашите клиенти, като същевременно отидем дори по-далеч от нашите конкуренти.

Тръгнахме по този път, мотивирани от желанието си да предлагаме онлайн услуги с по-високо качество. Платформата www.selectrailers.com е създадена под името CTE Trailers, но притежава собствена идентичност и обединява на едно място всички марки, доставяни от CTE Trailers.

SELECTrailers.com е първата онлайн платформа, посветена на онлайн продажба/купуване на употребявани превозни средства, полуремаркета и ремаркета, принадлежащи на CTE Trailers и техните партньори, която има за цел да помогне на клиенти, нуждаещи се от бързи и ефективни покупки.

Платформата www.selectrailers.com ще се фокусира основно върху продажба и покупка на употребявани превозни средства, но също така ще включва нови ремаркета и полуремаркета с пробег от 0 км, готови за доставка директно от складa. Употребяваните превозни средства ще бъдат закупени от надеждна група доставчици от цял свят. След като превозните средства пристигнат в шоурумите на CTE Trailers в Ciorogârla, Арад или Пловдив, нашите експерти ще извършат проверка на превозното средство, за да гарантират безопасността на нашите клиенти.

След приключване на проверката на превозните средства, те се качват в системата и се интегрират в платформата SELECTrailers.com. На всеки клиент, закупил превозно средство през www.selectrailers.com, се гарантира пълна функционалност и степен на износване от максимум 50% за гумите и спирачната система.

Платформата www.selectrailers.com предлага на всички клиенти на CTE Trailers и не само достъп до нови и употребявани продукти от трите парка в Arad, Ciorogârla и Пловдив, но също и до превозни средства, които са на склад при нашите партньори. Нашите наличности се актуализират постоянно на нашия уебсайт и нашите клиенти спестяват време и пари, като ограничават броя на платформите, които трябва да използват. Едновременно с това клиентите на SELECTrailers имат достъп до нашия екип за обслужване на клиенти, който остава на тяхно разположение за всеки въпрос и всяка стъпка от пътя. И накрая, доставката е навреме, за да се гарантира, че заявеното превозно средство ще стигне до местоназначението си в точното време, за не повече от две седмици.

At the same time, clients that wish to sell the vehicles they no longer need can benefit from a series of convenient offers we propose. One advantage is that clients don’t need to guarantee the state of the vehicle. The entire process of vehicle В същото време клиентите, които желаят да продадат превозните средства, от които вече не се нуждаят, могат да се възползват от серия удобни оферти, които предлагаме. Едно предимство е, че клиентите не трябва да гарантират състоянието на превозното средство. Целият процес на проверка на превозното средство се извършва от експертите на CTE Trailers преди подписване на договора за покупко-продажба. Цената се получава веднага и там.

В резултат на това клиентите на SELECTrailers имат достъп до онлайн комплексна платформа, където могат незабавно да закупят нови и употребявани превозни средства, които са проверени и в добро състояние и са готови да задоволят целите на клиента. В близко бъдеще очакваме платформата www.selectrailers.com да се превърне в първия уебсайт в Румъния, който продава и купува полуремаркета, седлови влекачи и други търговски превозни средства изключително онлайн. Нашата цел е този проект да се превърне в център, където нашите клиенти могат да продават, купуват и рекламират превозни средства, като същевременно спестяват време и пари.

В CTE Trailers е в нашите сили да се издигнем над очакванията на нашите клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *